Referenties

Case: Open HealthHub

Veilige, simpele en onafhankelijke arts-patiënt communicatie Open HealthHub is een platform waarmee patiënten hun weg in de zorg kunnen vinden. Dit platform bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de Improve app. Hiermee kunnen artsen veilig en vertrouwd met elkaar en met patiënten communiceren. First8 maakte in opdracht van Open HealthHub de Improve app. Binnen twee maanden was de eerste versie gereed … Lees verder Case: Open HealthHub

Case: Dashboard Stations Middelen

Binnen de NS is de ICT-afdeling, NS Business Systemen, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van alle business systemen. First8 maakte in opdracht van NS een dashboard applicatie voor alle OV-chipkaartpalen, betaalautomaten en toegangspoorten in Nederland. Dit dashboard laat het direct zien als er ergens in Nederland een storing is, deze storing wordt dan zo snel mogelijk verholpen. Projectleider … Lees verder Case: Dashboard Stations Middelen

Case: MYLAPS

Voor MYLAPS heeft First8 de interactieve website MYLAPS Timepoint ontwikkeld. Dit Timepoint systeem wordt inmiddels wereldwijd gebruikt, zo maken de 10 grootste marathons ter wereld gebruik van het MYLAPS Timepoint tijdregistratiesysteem en is daarmee wereldmarktleider.

Case: UMC St Radboud

First8  heeft een wetenschappelijke database applicatie ontwikkeld, die een essentieel onderdeel is van dit programma voor de opslag van deze genetische en klinische data. De belangrijkste eisen die gesteld worden aan de database hebben te maken met privacy en beveiliging. Ook moeten veel gegevens geïntegreerd worden.

Case: Luvata

First8 heeft samen met Luvata een ICT oplossing ontwikkeld voor het verlagen van de totale transportkosten en verbeteren van de efficiency van transport in de onderneming.

Case: Wehkamp.nl

First8 heeft wehkamp.nl bij het transitieproject geholpen waarbij de bestaande mainframe oplossing vervangen is door een ERP oplossing.

Case: DocData

Voor Docdata Payments heeft First8 een innovatieve payment en escrow applicatie ontwikkeld. Deze uiterst bedrijfskritische applicatie raakt de core business van de dienstverlening van Docdata Payments.