Event - 29 oktober 2020

Masters of Java 2020 - The remote edition

De Masters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel.

 

The remote edition
In verband met de huidige Corona-maatregelen zal Masters of Java 2020 een iets andere opzet hebben, namelijk een online variant. Het hele event zal gefinetuned zijn voor deze vorm, dat wil je niet missen. Zoals je van ons gewend bent, zijn de opdrachten uitdagend en kunnen er veel teams meedoen.

 

Schrijf je nu in voor de Masters of Java 2020

Wanneer: donderdag 29 oktober
Tijd: 15.00u tot uiterlijk 18.30u
Waar: Online
Kosten: Gratis
Organisatie: NLJUG
Hoofdsponsor: First8

 

Meer info over het event
De Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest. In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. Het is onvermijdelijk dat deze nieuwe online opzet ook weer voor vuurwerk gaat zorgen.

In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt. De afgelopen jaren is de beslissing steeds gevallen tijdens de laatste opdracht. Het beloofd dus een zinderende wedstrijd te worden!

 

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2020” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen!

 

De opdrachten zijn volledig uniek en ook niet Googlebaar.

 

Nieuw: Masters of Java Sneak Peek | 24 september
We merken dat er best een aantal developers zijn die het spannend vinden om in te schrijven. Ben ik wel goed genoeg? Stel dat ik geen enkele opdracht oplos? Deze argumenten horen we vaak. Ook daar hebben we iets op bedacht. We organiseren een Masters of Java Sneak Peek op donderdag 24 september. Ook dit wordt een digitaal event en omdat het een voorproefje is voor 29 oktober krijgen de teams slechts 1 opdracht die binnen de tijd opgelost moet worden. Zo kunnen alle deelnemers wennen aan de opzet en het niveau. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe deelnemers hierna vol enthousiasme mee willen doen met Masters of Java 2020.


Daarnaast krijgt iedereen die zich aangemeld heeft toegang tot J-Fall 2020.

 

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Linda Elbersen (linda.elbersen@first8.nl).

Linda Elbersen
Meer informatie? Bel Linda Elbersen +31 6 51 78 43 68

Programma

Donderdag 29 oktober 2020 van 15:00 tot 19:00 uur

Wanneer: donderdag 29 oktober
Tijd: 15.00u tot uiterlijk 18.30u
Waar: Online
Kosten: Gratis
Organisatie: NLJUG
Hoofdsponsor: First8

 

Inschrijven