Red Hat

Red Hat is de toonaangevende leverancier van software-oplossingen die zijn ontwikkeld met hulp van de Open Source community. Op deze manier biedt Red Hat betrouwbare en schaalbare Cloud, Linux, middleware en storage. First8 is Advanced Business Partner van Red Hat en is gespecialiseerd in de Middleware technologie van Red Hat, zoals JBoss, OpenShift, Single Sign On (KeyCloak) en Fuse. De keuze voor Red Hat is gebasseerd op de kracht van Open Source en de gunstige prijs / kwaliteit verhouding.

Red Hat JBoss Enterprise Application Platform

Het Red Hat JBoss Enteprise Application Patform is een volledig gecertificeerd JavaEE platform, waarmee applicaties snel efficiënt ontwikkelt en geïmplementeerd kunnen worden.

 

Red Hat OpenShift

OpenShift is Red Hat’s Platform-as-a-Service (PaaS) waarmee snel applicaties kunnen worden ontwikkelt en gehost in een cloud-omgeving. Met OpenShift heb je een keuze uit verschillende oplossingen, zowel online, on premise als open source.

 

Red Hat Single Sign-On (KeyCloak)

Single Sign-On is de Identificatie en Authenticatie tool waarmee je, eenmaal aangelogd, eenvoudig kunt inloggen bij meerdere applicaties. De oplossing is voor web applicaties, mobiele applicaties en RESTful web services.

 

Red Hat JBoss Fuse

Red Hat JBoss Fuse is een flexibel en modulair gebouwd platform waarmee je snel de gehele IT omgeving van je organisatie kunt integreren, zowel on-premise als in de cloud.

Ben je geïnteresseerd in hoe we onze Red Hat oplossingen kunnen inzetten? Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Meer informatie