Partners

Partijen die iets toevoegen aan ons portfolio

 • Red Hat

  Red Hat is de toonaangevende leverancier van software-oplossingen die zijn ontwikkeld met hulp van de Open Source community. First8 is Advanced Business Partner van Red Hat en is gespecialiseerd in de Middleware technologie van Red Hat, zoals JBoss, OpenShift, Single Sign On (KeyCloak) en Fuse.

 • NLJUG

  Nederlandse Java User Group bestaat in 2018 15 jaar. First8 is al jarenlang trotse Business Partner en hoofdsponsor van de Masters of Java: het officieuze NK Java Programmeren. First8 maakt de Java opdrachten voor dit event, met het hiervoor speciaal ontwikkelde Masters of Java competitie framework.

 • Grails

  Grails is een Open Source, full-stack, web application framework voor de JVM – de Java Virtual Machine. Full-stack betekent dat Grails alle aspecten voor het maken van serieuze webapplicaties standaard ter beschikking stelt.

 • Elasticsearch

  ElasticSearch is een zoekmachine gebaseerd op Lucene. Het partnership met Elasticsearch maakt van First8 de grootste speler op gebied van Elasticsearch in de Nederlandse markt. First8 heeft jarenlange ervaring op gebied van Java, API en Apache Lucene, technieken waarvan ook de zoektechnologieën van Elasticsearch gebruikmaken.

 • Postgres

  Postgres is een krachtige Open Source relationele database en onze favoriete database. Het kan een vervanging zijn voor bijvoorbeeld Oracle of SQL Server maar ook van MySQL. First8 en EnterpriseDB, leverancier van Enterprise Postgres producten hebben een partnership afgesloten.