Event - 24 september 2020

Masters of Java Sneak peek

De Masters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel.

 

The remote edition
In verband met de huidige Corona-maatregelen zal Masters of Java 2020 een iets andere opzet hebben, namelijk een online variant. Het hele event zal gefinetuned zijn voor deze vorm, dat wil je niet missen. Zoals je van ons gewend bent, zijn de opdrachten uitdagend en kunnen er veel teams meedoen.

 

Nieuw: Masters of Java Sneak peek | 24 september
We merken dat er best een aantal developers zijn die het spannend vinden om in te schrijven. Ben ik wel goed genoeg? Stel dat ik geen enkele opdracht oplos? Deze argumenten horen we vaak. Ook daar hebben we iets op bedacht. We organiseren een Masters of Java Sneak Peek op donderdag 24 september. Ook dit wordt een digitaal event en omdat het een voorproefje is voor 29 oktober krijgen de teams slechts 1 opdracht die binnen de tijd opgelost moet worden. Zo kunnen alle deelnemers wennen aan de opzet en het niveau. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe deelnemers hierna vol enthousiasme mee willen doen met Masters of Java 2020.

 

Schrijf je nu in voor de Masters of Java 2020 - Sneak Peek 

 

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Linda Elbersen (linda.elbersen@first8.nl).

Linda Elbersen
Meedoen of meer informatie? Bel Linda Elbersen +31 6 51 78 43 68

Programma

Donderdag 24 september 2020 van 15:00 tot 17:00 uur

Wanneer: donderdag 24 september
Tijd: 15.00u tot uiterlijk 17.00u
Waar: Online
Kosten: Gratis
Organisatie: NLJUG
Hoofdsponsor: First8

 

Inschrijven