08-08-2020 / nieuws / Linda Elbersen
Conclusion scoort onverminderd hoog

Giarte IT Experience Benchmark

IT-dienstverlener Conclusion heeft wederom topposities behaald in de Giarte IT Experience Benchmark (voorheen Outsourcing Performance benchmark). Naast hoge scores op de onderdelen Competenties en Klantfocus, behaalt Conclusion dit jaar ook een tweede plaats wat betreft klantaanbevelingen in de groep grote IT-dienstverleners. Met een percentage van 84 procent van de klanten die Conclusion aanbeveelt, scoort het IT-bedrijf een stuk hoger dan het gemiddelde van 60 procent. Conclusion heeft bovendien het hoogste percentage klanten dat haar absoluut aanbeveelt in de peergroup Large Size. 

BOVENGEMIDDELDE TEVREDENHEID OVER DE DIENSTVERLENING

Om de servicetevredenheid vast te stellen, maakt Giarte onderscheid tussen vier domeinen. Naast de drie bekende domeinen Application Management (AM), Infrastructure Management (IM) en End User Management (EUM), waar Conclusion een topscore behaalt, is dit jaar ook Security Management (SM) toegevoegd. Met scores van een 8.3 (IM) en een 8.0 (EUM), bemachtigt Conclusion in beide domeinen een tweede plaats. Op het gebied van AM scoort de IT-dienstverlener met een 7.9 een plek in de top 4. In het SM-domein heeft Conclusion een 7.2 behaald. 
 
Ook in andere delen van het onderzoek gooit Conclusion hoge ogen.
De IT-dienstverlener behaalde haar hoogste scores op de indicatoren inzet van hoogwaardige expertise en bereidheid om een stap extra te zetten voor haar klanten. Hiernaast wordt Conclusion gewaardeerd voor haar betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen wanneer de wens van de klant verandert. 

Engbert Verkoren First8 Conclusion

“We zijn heel enthousiast dat de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog gewaardeerd wordt en dat ook nog eens zo'n grote groep klanten ons als uitstekend beoordeelt. Het is fijn om deze erkenning te krijgen van onze klanten, die ons het vertrouwen geven om verantwoordelijkheid te dragen voor hun meest kritische processen. 

 

We zijn ontzettend trots op alle medewerkers die zich dag in dag uit inzetten om dit voor elkaar te krijgen. Zonder hen hadden we dit niet kunnen bereiken.” Aldus Engbert Verkoren - CEO Conclusion