Event - 28 maart 2019

The Future of Food CHAINge

Event: ben jij er bij?

Digitale innovatie in Food & Agri voor groei

De voedselketen gaat op de schop voor bijna alle partijen. De komst van Industry 4.0 en Big Data leiden tot nieuwe inzichten en nieuwe business modellen. Als we praten over de voedselketen van de toekomst is er meer nodig dan technologie alleen. Het gaat ook om samenwerking op basis van vertrouwen, draagvlak, transparantie en bovenal beleving: ketensamenwerking 3.0.

 

CIONET en Conclusion maken zich sterk voor een community van bedrijven en organisaties om samen de basis te leggen voor deze nieuwe manier van samenwerken. CIONET en Conclusion organiseren dit jaar een aantal events onder de noemer “The Future of Food Chainge”. De volgende bijeenkomsten staan gepland op 27 juni en eind oktober 2019. Noteer deze datum alvast in jouw agenda.

 

DE DIGITALE TRANSFORMATIE IS IN VOLLE GANG

De digitale transformatie in de Food Industry is in volle gang. De verwachtingen zijn hooggespannen. Maar levert die transformatie ook het gewenste resultaat? Leiden nieuwe technologieën (IoT, Big Data en Blockchain), nieuwe producten en services en innovatieve businessmodellen ook tot meer succes en groei of juist niet? En hoe dan?

 

SUSTAINABLE, HEALTHY AND PERSONAL FOOD

Onder leiding van Herman van Bolhuis, Partner CIONET, Founder 3D Makers Zone en bestuurslid FME, gaan we deze middag in gesprek met thought leaders van o.a. Universiteit van Wageningen, JoinData en ForFarmers, over de ontwikkelingen en bijdrage van de digitale innovatie voor groei door meer Sustainable, Healthy and Personal Food.

SPREKERS DEZE MIDDAG ZIJN         

Lan Ge, Senior Scientist Risk and Resilience bij Wageningen University

Marleen de Rond-Schouten, Directeur Digital Innovation bij ForFarmers

Jos Tholen, Business Development Manager, JoinData

Programma

Donderdag 28 maart 2019 van 14:30 tot 19:30 uur

Locatie: 3D Makers Zone te Haarlem

Aanmelden

Meld je aan door een bericht te sturen naar marita@cionet.com.