First8University – Groovy power en groovy puzzlers

Loading Map....

Datum/Tijd
20-06-2017 om 17:00 - 21:00

Locatie
Conclusion, Nieuwegein

First8 nodigt je uit voor een inspirerende avond over Groovy onder leiding van Ted Vinke en Koen Aben, Groovy specialisten bij First8. Recent hebben ze een presentatie gegeven tijdens Greach in Madrid en eind mei presenteren ze tijdens GR8Conf in Denemarken. In hun presentaties combineren ze telkens de kracht van de Groovy taal met plezierige, humoristische codeerpuzzels. 

De First8University is verdeeld in 2 onderdelen. Het programma start met een introductie van Groovy. Hierin vertellen we over krachtige features van de Groovy taal, waarmee we samen gaan coderen. Groovy is in beginsel eenvoudig te leren voor ervaren Java developers (normale Java code werkt meestal ook in Groovy).

Het tweede deel bestaat uit een ludieke Groovy Puzzler wedstrijd. We hebben een aantal uitdagende en humoristische puzzels gemaakt, die we die avond zo snel mogelijk proberen op te lossen! Je kunt dus meestrijden in een ludieke codeerwedstrijd om de meeste punten, net zoals bij de Masters of Java, een codefest waarbij plezier bovenaan staat!

Dus: wil jij je Groovy kennis vergroten en ben je in voor een Groovy Puzzler wedstrijd? Schrijf je dan in!  

 Programma
17.00 uur – Ontvangst
17.30 uur – Introductie Groovy: krachtige features
18.00 uur – Pizza
18.30 uur – Introductie Groovy: samen coderen
19.15 uur – Groovy Puzzler wedstrijd
20.30 uur – Afronding en borrel 
  

Dinsdagavond 20 juni

Conclusion, Nieuwegein
Edisonbaan 15 – Nieuwegein

 

Kennisniveau
Het is belangrijk dat je over de basisvaardigheden van Java beschikt. Neem je eigen laptop mee, ter plekke kunnen we daarop het benodigde materiaal moeiteloos installeren.

Deelname is kosteloos, het aantal plaatsen is beperkt.

Heb je vragen over dit event? Neem dan contact op met Linda Elbersen, via l.elbersen@first8.nl of 06-51784368.

Inschrijven