Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Continuous Delivery

Met Continuous Delivery verloopt het opleveren van software betrouwbaar, snel en voorspelbaar. Deze werkwijze is hiermee het fundament voor de ‘agile’ organisatie die op elk gewenst moment een nieuwe versie van de software naar productie wil brengen.

Projecten

Onze aanpak Voor het realiseren van software ontwikkelingstrajecten gebruiken wij een Agile aanpak. Wij hebben hier veel en goede ervaringen mee. Agile methoden zijn er op gericht om risico’s te verminderen door software te ontwikkelen in korte overzichtelijke iteraties, waarbij elke iteratie een mini-project op zichzelf is inclusief alle noodzakelijke taken als planning, analyse, ontwerp, testen en documentatie. Bij een … Lees verder Projecten

Consultancy

In organisaties waar bedrijfskritiche Java-toepassingen aanwezig zijn, spelen integratie van systemen, hoge eisen aan beveiliging en veel transacties een belangrijke rol. Dit zijn de speerpunten van onze consultancy bij organisaties. Onze Java Consultancy: Troubleshooting Second opinions Security audits Schaalbaarheids audit Maatwerk training & workshops (o.a. Schaalbaarheid en Java tuning)